woensdag 27 juni 2012

Only you review !


 Jullie zagen deze lakjes ook al voorbij komen in mijn shoplog en vandaag ga ik ze even reviewen voor jullie.
Allereerst  deze lakjes komen van ici paris Xl dit is een speciale mini pack waarin 3 flesjes zitten van 5 ml waar je 7,95 euro voor neertelt. Als je een only you lakje gewoon koopt betaal je zo'n 4,95 euro voor 10 ml.  Je kan ze ook kopen op de website http://webshop.iciparisxl.be/nl_BE/Merken/ONLY-YOU/cbsbnAqLsBybIAAAEpUVJ6u6v5. In deze editie zitten er 3 pastel kleurige lakjes die me vanaf het eerste moment aanspraken.

 Op deze 2 foto's zie je de borsteltjes van de lakjes ik vind ze persoonlijk super ze zijn niet te dik maar ze hebben precies de goede dikte voor mij . Met 2 laagjes heb je een mooie dekkende laag en het is niet streperig. Het nadeel hieraan is is als je minder goed bent in lakken komen ze niet echt tot hun recht omwille van het borsteltje. Vroeger had ik ook dit probleem en dat is niet makkelijk het komt namelijk omdat je te weinig nagellak op je borsteltje neemt. En ik heb de aanleg om dit te doen bij deze lakjes maar hoe meer ik ze gebruik hoe leuker en simpeler het wordt dus wil jij goed leren lakken en ben je op zoek naar een kleine uitdaging dan ben je met deze lakjes goed bezig.

De kleuren zijn heel heel mooi. Er zit een soort shimmer in die het helemaal afmaakt.
Macaron is een groenige kleur die me heel hard doet denken aan de Catrice's Sold out forever die ik ook heb maar deze is eigenlijk mooier.
Marshmallow is een lilacy kleur die me aan een andere van catrice doet denken maar ik weer niet de welke deze heeft wel een hele mooie gouden shimmer dus ook hiernaar gaat mij  voorkeur buiten een ander merk. 
Dan hebben we ook cup cake dit is een frosty blauwe kleur en weeral lijkt hij op een Catrice lakje maar deze heeft weer een shimmer die ik nog niet zag bij een kleur als deze.
Mijn besluit is dat ik heel erg houd van deze 3 lakjes en er nog meer in men collectie gaan komen.
Hebben jullie al kenis gemaakt met deze lakjes ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten