zaterdag 30 juni 2012

Summer update !!!!!

Een foto van mijn zus en ik vorig jaar in Griekenland
Hey,
Ik ben super super blij omdat het vakantie is en toen ik men rapport mocht afhalen was ik nog blijer omdat ik namelijk een A-attest heb jippie. Dat betekent dat ik volgend jaar naar 5 esthetiek ga.
Dus er wacht een goede vakantie op mij.
Ik vertrek 20 Julie op reis naar Griekenland bij men oma samen met men zus we komen terug op 28 Augustus. Nu denk je waarschijnlijk wat doe je 5 weken in Griekenland met je oma. Niet veel maar onze beste vrienden van Engeland gaan ook van de partij zijn. Mijn oma woont namelijk in Griekenland in een klein dorpje waar wonder bij wonder veel Engelsen wonen. We zullen niet stil zitten dagen aan het strand, shoppen in het centrum en alle waterparken afdruipen ik heb er nu al zin in. Natuurlijk betekent dat niet dat ik jullie ga vergeten de komende dagen komen er nog een school shoplog, enkele reviews en make up en nagellak collectie en eenmaal in Griekenland ook nog shoplogs en fun stuff dus kom zeker maar eens een bezoekje brengen aan men site waar er alle  dagen een nieuw artikeltje zal opstaan van mijn vakantie. Ik zie jullie snel doeiiii.

woensdag 27 juni 2012

Cruise couture eyeshadow palette review !

 Jullie zagen deze voorbijkomen in de shoplog  en vandaag wou ik er iets meer over vertellen.
Ten eerste ik hou van dit palet het is gewoon super al deze kleurtjes zijn zo zomerig dat deze zo in men valies verdwijnt voor Griekenland. Het is een palet met 5 superkleuren waarvan 1 super is om te highlighten. Iedereen die catrice oogschaduw heeft weet dat deze goed pigment hebben en dit palet heeft er meer als genoeg als je het mij vraagt.

 We hebben een donkerblauw een licht glitter blauw een super highlighter een flashy roze en mooie glitterende abrikoos kleur, kortom zomer kleurtjes. Catrice heeft dit slim toegepast want er zit een grote highlight in en deze kun je bij alles gebruiken. Ik moet eerlijk zijn dat die kleur me overtuigde om het te kopen. Het palet koste 4,95 en als je het nog wil moet je snel zijn want dit is een limited edition.

Wat vinden jullie van Catrice oogschaduw ?

Only you review !


 Jullie zagen deze lakjes ook al voorbij komen in mijn shoplog en vandaag ga ik ze even reviewen voor jullie.
Allereerst  deze lakjes komen van ici paris Xl dit is een speciale mini pack waarin 3 flesjes zitten van 5 ml waar je 7,95 euro voor neertelt. Als je een only you lakje gewoon koopt betaal je zo'n 4,95 euro voor 10 ml.  Je kan ze ook kopen op de website http://webshop.iciparisxl.be/nl_BE/Merken/ONLY-YOU/cbsbnAqLsBybIAAAEpUVJ6u6v5. In deze editie zitten er 3 pastel kleurige lakjes die me vanaf het eerste moment aanspraken.

 Op deze 2 foto's zie je de borsteltjes van de lakjes ik vind ze persoonlijk super ze zijn niet te dik maar ze hebben precies de goede dikte voor mij . Met 2 laagjes heb je een mooie dekkende laag en het is niet streperig. Het nadeel hieraan is is als je minder goed bent in lakken komen ze niet echt tot hun recht omwille van het borsteltje. Vroeger had ik ook dit probleem en dat is niet makkelijk het komt namelijk omdat je te weinig nagellak op je borsteltje neemt. En ik heb de aanleg om dit te doen bij deze lakjes maar hoe meer ik ze gebruik hoe leuker en simpeler het wordt dus wil jij goed leren lakken en ben je op zoek naar een kleine uitdaging dan ben je met deze lakjes goed bezig.

De kleuren zijn heel heel mooi. Er zit een soort shimmer in die het helemaal afmaakt.
Macaron is een groenige kleur die me heel hard doet denken aan de Catrice's Sold out forever die ik ook heb maar deze is eigenlijk mooier.
Marshmallow is een lilacy kleur die me aan een andere van catrice doet denken maar ik weer niet de welke deze heeft wel een hele mooie gouden shimmer dus ook hiernaar gaat mij  voorkeur buiten een ander merk. 
Dan hebben we ook cup cake dit is een frosty blauwe kleur en weeral lijkt hij op een Catrice lakje maar deze heeft weer een shimmer die ik nog niet zag bij een kleur als deze.
Mijn besluit is dat ik heel erg houd van deze 3 lakjes en er nog meer in men collectie gaan komen.
Hebben jullie al kenis gemaakt met deze lakjes ?

maandag 25 juni 2012

H&M nagellak review !

Zoals jullie in men shoplog zagen kocht ik 5 nagellakjes vann H&M 1 van de gewone collectie en 4 van een limited edition.
0,95 euro per flesje
Ik had een leuke verassing bij deze flesjes ik ben helemaal overhaald door deze 0,95 euro flesjes.
Ze hebben elk een inhoud van 5ml en ze zijn in 4 kleuren verkrijgbaar ik vond ze in een van de bakken aan de kassa en volgens mij liggen ze er nog altijd.
Fusion mint 3,99  euro

 Van deze ben ik niet zo overtuigd ze kosten 4 euro voor 9ml en als je even rekent klopt de andere hun prijs gewoon niet hiermee als die 1 euro kosten moeten deze er 2 kosten maar dat is zo niet ik vind de kleur wel heel leuk.
Purple glitter
Superpink


Lime

Coral rose

Dit zijn alle kleutjes geswatcht op een nagelwiel.
Wat vinden jullie van de H&M lakjes ?

Super shoplog !!

 Hey het is al even geleden maar dat heeft een goede reden en die is namelijk dat ik examens had.
Jaja en eindelijk zijn ze gedaan, 3 examen periodes in 1 schooljaar zijn echt veel maar het was de laatste keer dit jaar dus zette ik mij voor 100 procent in en liet ik het internet even voor wat het is maar natuurlijk heb ik de voorbije maand ook geshopt  vandaar deze shoplog het lijkt zoveel maar ik heb eigenlijk alles verspreid gekocht dus valt het nog wel mee. Veel plezier.
Iphone cases van H&M
De zwarte was denk ik 3,99 en de rood oranje 2,99.
Dat denk ik toch. 
 Ik kocht 2 iphone cases omdat ik een iphone krijg binnenkort hij is bestelt dus hij moet er aan komen. Oké iphone is duur maar ik kocht hem goedkoper omwille van familie van me niet echt speciaal maar dankzij een speciale blogger app kan ik bijna overal artikeltjes schrijven en foto's uploaden.
Passport cover 2,99 euro.
 Dan kocht ik ook nog bij H&M deze roze passport cover eigenlijk is hij voor Engelse  passports maar ik kocht deze omdat ik binnenkort op reis vertrek en deze zo handig is om id, en bankkaart en geld in te steken terwijl je hem overal kan opbergen hij past in het kleinste tasje wat ik persoonlijk heel simpel vindt.
Coconut pineapple ( 20 doekjes) 1,95 euro
Blood orange ( 10 doekjes) 0,95 euro
 Deze kocht ik ook voor als ik op reis vertrek ze zijn gewoon heel leuk om je gezicht te verfrissen of stel je voor dat iemand z'n drankje over je geen giet, zo erg is het niet meer als je deze bij je hebt.
Only you trio nailpolish 7,95 euro.
 Ik ging ook langs Ici Paris Xl toen ik deze zag ze zijn van het eigen merk  en deze is een soort cadeau verpakking. Ze zijn allemaal 5ml flesjes en ik hou van de kleutjes.
H&M Nagellak 5ml  0,95 euro per flesje.
 Dan  ging ik naar H&M en zag ik deze aan de kassa liggen ze zijn zo schattig en na dat ik de roze gekocht had besloot ik ze allemaal te halen.
H&M nailpolish vaste collectie in fusion (iets) 3,99 euro.
 Deze  kocht ik voor jullie ik wou ze gewoon zo graag eens testen.
Hema nailpolish 2,75 euro.
Hema longlasting nailpolish 3 euro.
 Nog een testertje voor jullie.
Catrice, Meet me at coral island 2,49 euro.
Catrice ultimate nudes,  Karl says trés chique 2,49 euro.

 Catrice limited edition, Jetsetter.
Catrice Respink
Catrice Bruno Bruwoni.
Allemaal 2,49 euro.
 Ik kocht deze allemaal omdat ik een roze tijd had denk ik ze spraken me allemaal stuk voor stuk aan en toen ik ze thuis allemaal bekeek dacht ik oeps een beetje te veel roos. Maar een meisje zonder roos is geen echt meisje toch?
Catrice limited edition palet.

Dit palet wou ik gewoon zo graag.
Zie zo dit  is mijn shoplog alle swatches komen later.
Hebben jullie veel gekocht afgelopen maand?

zondag 10 juni 2012

Limited edition catrice : Coolibri

Hallootjes, vandaag ben ik er weer met een nieuwe limited edition van catrice.
Ik weet dat het lang geleden is maar het is druk ( Die stomme examens ).
Maar hier gaan we dan.

Limited Edition “Coolibri” by CATRICE

Fantastisch en prachtig kleurrijk - het is een wonderlijke vogel die zijn kleine, krachtige vleugels enthousiast spreidt en boven de bloesems van prachtige exotische bloemen zweeft: de kolibrie; met de mooiste kleuren van de Amazone. De adembenemende kleuren van de kolibrie bieden inspiratie voor de contrasterende en modieuze kleurnuances die de catwalks laten zien voor zomer 2012 - en komen tot uiting in de Limited Edition “Coolibri” by CATRICE. Zonnig geel, rijk groen, koel turkooisblauw, warm oranje-rood en fris roze nemen je mee naar de wondere wereld van de Amazone in juli en augustus 2012. De ideale make-up voor de zomer - fascinerend, licht en stralend mooi!



Eye Shadow Pen

De vier hoog gepigmenteerde kleuren van de crèmige en super langhoudende Eye Shadow Pen toveren je naar de prachtige wereld van de Amazone. De subtiele metallic glans doet denken aan de manier waarop de kleurrijke veren van de kolibrie weerspiegelen in het zonlicht. Dankzij de penvorm, de intrekbare tip en de zachte textuur met intense kleur is de oogschaduw eenvoudig en nauwkeurig aan te brengen.
02 Birds Flying High
03 Virgin Forest
04 Exotica

I love !!!

Colour Refreshing Lip Balm

Opfrissen! Zijdezachte lippen zijn een absolute must voor perfecte zomerse lipgloss- en lipstickstijlen. Verwen daarom je lippen met de crèmige, langhoudende Colour Refreshing lipbalm! Het hoogtepunt: deze lipbalm reageert op de pH-waarde van je lippen en brengt de natuurlijke, subtiele rode kleur naar boven. De lichte tint geeft lippen een zachte, frisse look.


Wil ik !!!!

Golden Glow Eye Liner

Fonkelende zonnestralen die het regenwoud oplichten bieden inspiratie voor de Golden Glow Eye Liner. Dankzij de hoog gepigmenteerde stralend gouden tint, geeft de eyeliner je look een bijzonder elegante en intens zomerse frisheid. De vloeibare textuur bevat fijne glanspigmenten en kan dankzij de handige applicator nauwkeurig worden aangebracht. Eén lijntje langs het ooglid is genoeg voor ongelooflijke expressie!
<3

Jelly Cheek Tint

Jelly Cheek Tint is absoluut de 2-in-1 zomerfavoriet van dit jaar! Dankzij de lichte vloeibare geltextuur, kun je zelf de kleurintensiteit bepalen en schitterende accenten op je gezicht aanbrengen. Niet alleen je wangen zijn verzekerd van een prachtige rode tint, ook je lippen kun je langdurig rood kleuren. Dankzij het praktische potje, is het eenvoudig om de textuur met de vingers aan te brengen.


Addicted !!!

Ultimate Nail Lacquer

Ultiem langhoudende textuur, ultieme dekking, ultieme kleur in de meest heldere Coolibri varianten! Hoogglans met of zonder glitter – deze nagellak vervult al je exotische kleurwensen.
02 Twist Of Lemon
03 Abloom
04 Exotica
05 Virgin Forest

Kom maar bij mamie schatjes !!!!



Nectar Gloss

Zoete bloesems zijn de ultieme verleiding voor kolibries - bij voorkeur in prachtige, frisse en zomerse kleuren. Nectar Gloss geeft een trendy ‘wet-gloss’ finish en maakt je lippen onweerstaanbaar zacht met een lichte, semitransparante textuur en subtiele tint.
02 Feathery Pink
03 Gorgeous Blossom
04 Exotica

I need !!!!
Mijn mond toen ik deze collectie zag was van oooOOOOhhh, Ik bedoel wow is dit niet de meest vrolijke collectie van deze zomer. Ik hou ervan. Ik wil deze collectie zo snel mogelijk kopen.

Wat vinden jullie van deze collectie ?

zaterdag 2 juni 2012

Elf tone correcting powder review

 Vandaag weer een review over de tone correcting powder van eyes lips face. Ik heb deze al een tijdje en ik ben er helemaal verliefd op. Ik gebruik deze bijna elke dag. Deze is van de studiolijn en als jij er 4 euro aan geeft zit deze binnenkort in jouw collectie.

Wat hij doet: 
Hij zorgt ervoor dat rode plekjes verdwijnen dat je gezich er matter uitziet en dat hij een klein beetje je gezicht oplicht.

Wat elf zelf zegt over dit product:
Geef je huid een mooie en gezonde look. De complexion perfection absorbeert het overtollige sebum De doorzichtige formule verlicht en matteert de huid. Vervaag de poeder over het hele gezicht om het te verlichten en de rode plekjes te verminderen.


Dit is hoe het poeder eruitziet het komt met een groot spiegeltje erin.
Dit is heel handig als je gewoon een check up wil doen. 

Alle 4 deze kleurtjes samen geven een mooie kleur die al jouw inperfecties  wegneemt of vervaagt.
Het logo van elf zit erin geduwd maar zoals je ziet is deze bij mij al grotendeels vervaagt.
Zouden jullie deze aanschaffen of hebben jullie een andere ?

Kruidvat kunstnagelremover


Hey allemaal, vandaag ben ik er dus weer met een review van de kruidvat kunstnagelremover.
Een tijdje geleden las ik over bijna het zelfde product. Dat meisje had dan ook hetzelfde probleem als mij en dat was namelijk glitternagellak laten staan omdat deze er tog zo moeilijk af te krijgen is maar met dit gaat het zo makkelijk dat nagellak niet langer in men kast blijft staan. Vandaag geef ik deze tip dan ook aan jullie.
Het originele iddee van dit is eigenlijk dat je je valse nagels hiermee afneemt. Ik weet niet of dat zo goed werkt maar ik weet wel dat dit perfect is voor gewone nagellak. Ik kan goed tegen de vloeistof erin maar ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die hiervan droge huid naast hun nagels krijgen. Zelf voor hun is dit goed als je er gewoon een zachte nagellak remover indoet en de gene die hierin was in een ander flesje doet.
Dus voor iedereen iets en als jij dit wil neem dan zeker een kijkje bij jouw kruidvat in de buurt waar dit te koop is voor 4,99 euro.

Dit is hoe het eruitziet,
 het potje is redelijk klein maar als je niet zo'n kluns bent als ik doe je er lang mee

Het potje komt ook met een manicure stokje die eigenlijk dient om de kunstnagel eraf te duwen als hij week genoeg is.

De achterkant van het potje.

Dit is hoe het er vanbinnen uitziet.
Zoals je zit zijn het kleine borsteltjes binnenin.
En als jij je vinger geen en weer beweegt zijn dat de borsteltjes die je nagellak verwijderen.

Nog eens een foto van het manicure stokje
Wat is jouw favoriete nagellakremover ?