dinsdag 16 oktober 2012

Rituals shoplog !!!

Hey allemaal,
Ik weet het is weer even geleden maar ik ben er weer helemaal en ben weer klaar om me helemaal te smijten in het bloggen.
Het is even geleden maar met school enzo had ik even helemaal geen tijd meer maar ik begin weer en dit keer met een shoplogje van rituals.


Het eerste wat ik kocht was een kaars deze is in spring garden en reukt lekker zomerig( ook al is het daar nu te laat voor). ik wou dat jullie deze konden reuken. Ze zijn fantastisch. Ze hebben een mooi strak tijd loos design en op de doos staat een leuk tekstje en een volledige lijst met de ingrediƫnten.

Het volgende was eigenlijk een cadeautje van de winkel zelf. Het was namelijk dag van de klant en de meeste winkeltjes geven dan iets extra en bij rituals zat het dan verpakt in een van de cadeau verpakkingen die je volgens mij in de winkel zelf ook kan kopen.
In het pakje zit een samel van body lotion een 50 ml tube van een body scrub en een zakje thee die men mama dus staat deze niet op de foto.
De scrub heb ik al heel even getest en goed gekeurd maar de review komt later.
Het tweede wat ik kocht was een hand lotion. Deze ruikt naar ecaliptus en is super ik hou er zo van echt een aanrader en en deze heeft handige pomp flancon.
En zoals ik al zij heeft elk product een tekstje en deze heeft ook dit schattig symbooltje.
Terwijl ik foto's trok kwam men hondje eens gedag zeggen.
Dit is de eerste massage olie die ik scoorde het is de sunrise massage olie. Ik heb deze nog niet getest maar deze ruikt opnieuw heerlijk.
De tweede is de hammam massage olie. Deze moet opwarmen maar deze heb ik opnieuw nog niet getest dus wachten maar.
Dit is alles wat ik kocht maar ik raad het zeker aan ze ruiken super. En ze zijn niet overprised zoals vele.
En als je benieuwd bent moet je nog even wachten op de review.
Doei !!!!!