zaterdag 7 juli 2012

Chestnut cosmetics review !!!!

Hey allemaal,
Vorige week zat er een pakketje in de brievenbus van Chestnut Cosmerics.
Ik was zo benieuwd om hun zelfbruiner te testen en so far so good.
Een beetje meer over Chestnut Cosmetics, ze zijn eigenlijk een Nederlands bedrijf maar ze verzenden ook naar Belgi├ź de verzendingskosten bedragen hiervoor 7,70 euro ( vind ik persoonlijk redelijk veel) en naar Nederland zijn de verzendingskosten gratis. Voorlopig verkopen ze enkel hun zelfbruiner aan 19,95 euro en als je er 2 koopt 18,95 euro je zou misschien denken dat dit redelijk duur is maar denk eens na over hoeveel een gewone zelfbruiner kost die niet zo goed is als deze.


 Het pakketje zag er heel professioneel uit met een mooi strikje ik heb mijn adres en naam dan ook afgedekt met een post-it ( sorry ik had geen oranje ).


Als je het pakketje open doet zie je een kaartje en een DVD en ik moet eerlijk zijn dat ik nog geen tijd gehad heb om deze te bekijken omdat ik geen cd ding heb in men mini pctje.

Het kaartje is gepersonaliseerd met je naam en een handgeschreven tekst wat ik toch even leuker vind dan een gedrukt kaartje.

Een close-up van de DVD en het kaartje met hun naam email adres.

Onder het kaartje en het DVD zie je allemaal oranje papier en zie daar een glimp van het product.

Dit is hoe het flesje er uit ziet heel professioneel en simpel maar dat vind ik leuk.
De flesjes zijn 150 ml en zijn plastic dus het is veilig om overal mee te nemen en ze kunnen ook niet breken op de weg naar jouw huis.

De flesjes komen ook met een soort doseer kop waardoor je het niet snel kan verspillen door te veel op het watje te doen.
De bedoeling hierbij is het product op een watje te doen en dan op de huid.
De eerste laag is gewoon een klein laagje alsof je net in de zon hebt gezeten wat ik goed vind want je kan het perfect opbouwen ga je voor sunkissed of gewoon goed gebruind je kan het allemaal en het is er niet direct af met water wat ik persoonlijk al veel heb voor gehad met andere producten. Kortom ik hou van dit product ik heb wel geen foto waarop ik het product heb uitgetest maar deze komt er wel nog want ik weet nu al dat dit een van men favorieten is deze maand.
Als jullie ge├»nteresseerd zijn in dit product kunnen jullie terecht op hun website 
 http://www.chestnut-cosmetics.nl/
Je kan veilig betalen met de verschillende mogelijke betaal methodes.
Dus ben jij opzoek naar een zelfbruiner dan raad ik deze aan zeker eens een kijkje nemen dus.
Hebben jullie de perfecte zelfbruiner al gevonden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten